Varumärken

AVlux Sverige arbetar med och rekommenderar flera olika välkända varumärken. Våra krav på varumärken är att de har högkvalitet och de uppfyller våra krav. Här listar vi ett axplock av dem.

Graninge
Produkterna är hållbara säkerhetsskor för krävande miljöer. Avancerad teknik säkerställer att alla skor är mycket stabila och ytterst bekväma. Modellerna är något bredare i sin passform och perfekt anpassade efter sitt användningsområde.
Besök sidan

Neets
Erbjuder den lösning som bäst passar specifika applikationskrav , rum arkitektur , tillgänglig infrastruktur och projektbudgeten .
Besök sidan

Tegera
Produkterna är skyddshandskar med egna specialegenskaper, och skyddar dina händer när du arbetar. Våra produkter har det gemensamt att de håller hög kvalitet, de är bekväma att bära och de är snygga.
Besök sidan

Jalas
Produkterna är arbetsskor och yrkesskor håller högsta kvalitet med en funktionell design som skyddar fötter. Komfort och ergonomi förhindrar skador på kroppen.
Besök sidan

Creston
Produkter inom integrerade kontroll- och automationssystem och har funnits på marknaden i mer än 40 år. komplett utbud av innovativa produkter för smarta hem och offentliga miljöer.
Besök sidan